Partnerzy strategiczni
Partnerzy wspierający
Partnerzy wspierający
Partnerzy wspierający
Partnerzy merytoryczni
Jaka przyszłość czeka open banking? Odpowiedź m.in. na to pytanie podczas najbliższego Cashless Breakfast

Majowe wydarzenie z cyklu Cashless Breakfast odbędzie się już w najbliższy wtorek. Poznajcie prelegentów

Otwarta bankowość ma już kilka lat. To dobry pretekst do tego, by zastanowić się, co w realizacji związanych z nią projektów wyszło dobrze, a co można by poprawić. I jak idea open bankingu może urzeczywistnić się w najbliższej przyszłości. Zwłaszcza, że na horyzoncie są już nowe przepisy unijne, które na kształt open bankingu otworzą na podmioty zewnętrzne niemal całą branżę finansową.

Przeczytajcie także: Kadrowa miotła dotarła do Aliora

Jakie nowe modele biznesowe mogą powstać dzięki idei open finance? Jakie nowe usługi dzięki temu powstaną? Które instytucje na tym zyskają? Jakie korzyści da to konsumentom? Na te oraz inne pytania postaramy się odpowiedzieć podczas najbliższego spotkania Cashless Breakfast.

W najbliższy wtorek w trakcie śniadania odbędzie się panel dyskusyjny, a wśród ekspertów, którzy przyjęli zaproszenie do udziału w rozmowie znaleźli się: Alicja Łosowska, szefowa działu compliance w firmie Kontomatik, Krzysztof Korus, radca prawny i partner w kancelarii DLK Legal oraz Kamil Szymański, senior business development manager w fintechu Tink.

Przeczytajcie także: Fintech Tink przejęty przez Visę

Cashless Breakfast to cykliczne, kameralne spotkania ekspertek i ekspertów z bankowości, fintechów, płatności, ubezpieczeń itp., którzy w swobodnej atmosferze mogą rozmawiać o najważniejszych i najbardziej aktualnych sprawach w świecie finansów. Partnerem głównym najbliższego Cashless Breakfast została firma Tink. Natomiast partnerem wspierającym – Kontomatik.

Zapisz się do newslettera

Aby zapisać się do newslettera, należy podać adres e-mail i potwierdzić subskrypcję klikając w link aktywacyjny.

Nasza strona używa plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie polityka cookies